tiistai 14. maaliskuuta 2017

Olkkarin uusi senkki

Olen katsellut olkkariimme uutta sohvapöytäratkaisua ja samalla olen katsellut myös muitakin huonekaluja, kuten aiemmin kirjoittelin. Kun tori.fi sivuilla tuli vastaan vanha senkki, oli se menoa. Meidän joululahjarahat vaihtoivat omistajaa, kun senkki oli saatava. Onneksi olin senkin kanssa nopea, sillä ottajia olisi ollut kuulemma kymmenen muutakin.


Senkki tuntuu siltä, että se olisi aina ollut olohuoneessamme. Toki seinä tuntuu nyt paljon tummemmalta, kun valkoisen lipaston kanssa mutta en ole katunut vaihdosta hetkeäkään. Olin tosin suunnitellut maalaavani senkin harmaan tai taupen sävyllä mutta mieheni ilmoitti, ettei haluaisi senkkiä maalattavan. Toistaiseksi mennään siis ilman maaleja. Nyt olen kyllä sitä mieltä, että olohuoneen väritys on vähän tasapaksu kun sekä arkkupöytä että senkki ovat lähes saman sävyiset. Jotain vaihtelua kyllä kaivattaisiin tähän saman puunsävyjen massaan.



Koska senkki on vähän isompi kuin edeltäjänsä, liikkumatilaa olkkarissa on entistä vähemmän ja mittasuhteet olkkarissa ovat vähän pielessä. Nyt olisikin tärkeää löytää jokin ratkaisu olkkarin, joka ei olisi puun värinen ja olisi selvästi pienempi kuin nykyinen arkku. Uudelle sohvapöydälle olisi siis tilaus.


Mutta yritän olla tämän kanssa nyt kärsivällinen, koska mikään väliaikaisratkaisu ei nyt kiinnosta. Vähän turhan paljon on elämssä menty "heti tänne nyt" asenteella ja varsinki sisustuksen (ja vaatteiden) kanssa on kyllä menty useamman kerran pieleen. Sitten kun se oikea pöytä/arkku tai vastaava tulee vastaan, niin tartun kyllä tilaisuuteen. Ja nyt on hyvä aika kerätä rahaa myymällä ensin tuo vanha Ikean lipasto pois ja kenties muutakin ylimääräistä roipetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti