perjantai 31. maaliskuuta 2017

Pullojukka x2

Olkkarin uuden senkin laittaminen on ollut vähän haasteellista. En halunnut siihen enää kovin paljon vanhoja esineiä, vaan enemmänkn vähän jotain tätä päivää vanhan senkin vastapainoksi. Pyörittelin tässä vaikka mitä ja nyt toistaiseksi olen päätynyt seuraavaan ratkaisuun:





Plantagenista kotiutui kaksi pullojukkaa, joiden pitäisi olla kestäviä ja helppoja kasveja. Toivon, että tullaan toimeen keskenämme. Hauskat kasvit ja muoto on jotain sellaista, mitä muissa meillä olevissa kasveissa ei ole. Suurin syy näiden kasvien valintaan oli kuitenkin se, että uskoisin niiden pärjäävän kanssani.. toivottavasti.. ainakin lukemani perusteella.



Tilasin Granitista pullojukille betoniruukut, jotka tuovat mielestäni kivasti vastapainoa vanhalle senkille. Harmaa sävy ja vähän rouhea pinta yhdistettynä moderniin muotoon. Tykkään. Molemmat pullojukat laitoin sinkkitarjottimelle, jolla sain vähän lisää kontrastia eri materiaalilla. Vielä pari vanhaa kirjaa kaveriksi. Uusien kasvien myötä sain lisää kaipaamaani vihreää olohuoneeseen.


Tällainen pieni lisä olkkariin. Vielä olisi pari kasvia toivelistalla tänne ja sitten uskon olkkarin kasvien ainakin toistaiseksi riittävän. Seuraavaksi taidan sitten siirtyä seuraavien huoneiden kukittamiseen. Nyt kun olen aloittanut, niin eihän tälle viherkasvi-innostukselle meinaa näkyä loppua..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti