maanantai 27. maaliskuuta 2017

Puput tulivat taloon

Pääsiäinen lähestyy ja sain vihdoin saatettua valmiiksi pääsiäiseen liittyvän diy projektin, joka on ollut tekeillä jo noin vuoden. Viime päsiäisen jälkeen idoin ja aloitin toteutuksen. Tänään projekti tuli vihdoin päätökseen, kun pitkän odottelun jälkeen viimeistelin pupupurkit.


Tämä ei ollut erityisen haastava projekti, vaan projektin keston syynä oli lähinnä oma saamattomuus. Nyt kun pääsiäinen lähestyy, päätin vihdoin ryhdistäytyä ja hoitaa purkit valmiiksi. Pohjalla ovat siis vanhat kierrätetyt lasipurkit, joiden ympärille olen virkannut alpakasta kuoret. Pääsiäisilmeeseen päästiin lisäämällä purkille pupun korvat ja silmät. Ei vaadi kovin paljon ja mitä isompi lanka, sen nopeammin tämän projektin saa valmiiksi. Väriä vaihtamalla ja ilmettä muuttamalla, saa näistä pupuista helposti omaan kotiin sopivat. Itse pitäydyin pupupurkkien kanssa neutraaleissa sävyissä ja yksinkertaisessa ilmeessä, joka sopii mielestäni meidän kotiin.



Katsotaan mitä keksin purkkien täytteeksi. Pääsiäiskarkit eivät siellä kauaa pysy mutta ehkä pääsiäiskattaukseen voisivat tuoda hauskan lisän. Nyt alkuun saavat lepäillä hyllyn päällä tuomassa jo vähän pääsiäistunnelmaa. Eihän siihen pääsiäiseen enää niin kovin pitkä aika ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti