torstai 14. toukokuuta 2020

Arjen luksusta

Miten ihanaa on saada kaunis ammattilaisen tekemä kukkakimppu. Aivan liian harvoin sellainen eksyy meillä kotiin. Ennen ostin todella harvoin kukkia. Syy oli pitkälti rahassa. Kun rahaa on vähän, ei kukkiin halua tuhlata viimeisiä roposia. Viime vuosina olen ostellut kukkia kotiin enemmänkin mutta useimmiten sellainen lähtee mukaan kauppareissulla marketista. Ammattilaisen tekemiä kimppuja ei juurikaan tule osteltua. Nyt sellainen ihanuus koristaa kotiamme.


Halusin varmistaa, että äitienpäivänä kauniit kukat koristavat kotia ja niinpä tilasin ammattilaisen tekemän kimpun ihan itse. Hinta oli vieläpä ihan naurettavan pieni. Maksoin kimpusta kotiinkuljetuksen kanssa 25€. Näitä siis ihan ehdottomasti pitäisi tilata useamminkin.



Kyllä kukat tuovat vain niin ihanaa tunnelmaa kotiin ja ovat ihan jokaisen sentin arvoiset. Kyllä tämä jatkuva kotona olo kaipaa vähän piristystä ja näitä kukkia pitäisi ehdottomasti tilata useamminkin. Onneksi kohta kauniita kimppuja pääsee keräämään myös luonnosta ihan ilmaiseksi, joten pienellä budjetillakin saa kotiin kaunista tunnelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti