torstai 28. toukokuuta 2020

Oi ihana toukokuu

Kevät ja alkukesä ovat ihan lemppari aikaa. Tykkään kaikista vuodenajoista ja aina löytyy jokaisesta vuodenajasta jotain ihanaa mutta jos pitäisi valita se ihan paras hetki vuodesta, niin kyllä tämä toukokuu ja kesäkuun alku ovat niin kauniit. Ensin aloittavat ihanat sipulikukat, jotka kuuluvat ehdottomiin suosikkeihini ja niitä seuraavat ensin rusokirsikka ja pikkuhiljaa kaikki muut kauniit puut. Luonto on kauneimmillaan ja kesä edessä.



Tällä hetkellä etupihalla kukkii kirsikkapuut ja näky on upea. Voisin tuijotella tuota hattarapilveä ihan loputtomasti. Osa tulppaaneista kukkii viimeisiä hetkiään ja toiset lajikkeet vasta aloittelevat kukintaa. Eilen huomasin alppiruusunkin puhjenneen kukkaan. Vaikka vihreys tuosta kesää kohti vielä lisääntyy, niin jotain maagista tässä alkukesän kukinnassa vain on.




Yöllä ropisi sade kunnolla ikkunaan ja olinkin melko varma, että kirsikka on pudottanut suurimman osan kukistaan mutta toisin onneksi kävi. Tänään jatkuu siis vielä tuon ihanan hattarapilven katselu. Ainut harmillinen asia tässä ihanassa ajassa on, että se on niin kovin lyhyt. Täytyy siis ottaa kaikki ilo irti ja suunnata jälleen tänään kävelylenkille ihailemaan tätä upeata kukkaloistoa.

Kiva. kun kävitte piipahtamassa ja mukavaa iltaa täältä kukkien lomasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti