sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Kevät ja pellavat

Omalla kohdalla yksi varma kevään merkki on, kun alan himoita lisää pellavaa kotiin. Niin kävi tänä vuonnakin, kun sain huhtikuun alussa tehtyä kunnon kevätsiivouksen. Vaihdoin samalla myös tekstiilejä ja kaivelin pellavaa esille enemmänkin. Pellavaa meillä on toki ympäri vuoden sisustuksessa mutta keväällä vielä astetta enemmän.


Tänä keväänä meidän pellavavarasto on kasvanut yhdellä tuplalakanalla. Meillä tuo junior nukkuu edelleen toisen meistä kanssa ja painautuu mielellään vielä lähelle nukkuessaan. Hänellä on oma peitto ja tyyny mutta ne eivät hänelle kelpaa, vaan hän haluaa saman peiton alle. Käytännön syistä me päädyttiin miehen kanssa siihen, että nyt tähän perheeseen tulee tuplapeitto, jotta sitä peittoa riittäisi molemmille. En ole koskaan oikein ymmärtänyt ihmisiä, jotka nukkuvat saman peiton alla mutta tässä sitä nyt ollaan erittäin tyytyväisiä tuplapeiton omistajia.
Tuplapeitto saanee jatkossa toimittaa päiväpeiton virkaa, jos sille ei ole tarvetta enää nukkuessa. Mutta toistaiseksi me nukutaan siis pojan kanssa samalla peitolla. Nyt on taas asteen verran pellavaisemmat unet tässä perheessä. Tiedossa on ollut myös asteen syvemmät unet, kun ei tarvitse tarkistella useita kertoja yössä riittääkö peittoa molemmille. Pellavaisia terveisiä siis tällä kertaa makkarin puolelta. Kauniita unia myös teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti