torstai 14. huhtikuuta 2016

Kevätmessuilla osa 2

Vielä pieni postaus viime viikonloppuna olleista Kevätmessuista. Pääasiassa viihdyin ja hain tosiaan ideoita OmaPiha messualuella mutta myös Sisusta ja Lähiruoa&Luomu sekä OmaMökki messualueet olivat katsomisen arvoiset. Me maistelimme ystävän kanssa aivan mielettömän hyviä juustoja ja kuolasimme yhdessä ihania leivonnaisia, jotka jätimme kuitenkin suosiolla ostamatta. Ihastelimme kauniita tekstiilejä ja ihmettelimme erilaisia mökkien saunaratkaisuja. Kotona huomasin, että suurin osa messuista meni kierrellessä ja katsellessa ja olin unohtanut kameran laukkuun, josta kaivelin sen vasta siinä vaiheesa kun noin puolet messuista oli kierretty. Monta kuvaamisen arvoista kohdetta jäi siis kuvaamatta.

Olin valinnut etukäteen yhden kohteen, jossa halusin käydä ja se oli Cillas's putiikin messuständi. Olen ollut kiinnostunut heidän ekologisista pesuaineistaan mutta korkean hinnan vuoksi en ole raaskinut niitä tilata nettikaupasta, johon vielä lisätään toimituskulut päälle. Nyt hyödynsin heidän messutarjouksensa ja ostin TISKI greippi-appelsiini -käsitiskiaineen ja SIISTI sitruuna-rosmariini -ylespesuaineen kotiini. Ajatuksenani oli, että käytän heidän myrkyttömiä tuotteitaan pojan astioiden ja ruokapaikan pesuun. Pojan astiat pesen käytännön syistä käsin (astioita vain muutama ja niitä käytetään viisi kertaa päivässä). Haluan, että astianpesuaine on turvallista ja myrkytöntä, jos siitä sattuisi jäämään jäämiä astiaan. Myös hänen paikkansa on ruokailun jälkeen aina sotkussa ja sama toive myrkyttömyydestä on puhdistusaineella jolla pestään paikka jossa syödään.



Tuotteet ovat olleet käytössä nyt vajaan viikon ja olen kyllä tykännyt älyttömästi. Tuoksu on molemmissa pesuaineissa todella hyvä mutta ei liian voimakas ja puhdasta tulee helposti. Sanoisin, että näiden pesuaineiden ainut huono puoli on korkea hinta ja nyt toivon, että molemmat olisivat mahdollisimman riittoisia mutta sen aika sitten näyttää. Plussana näissä pesuaineissa on kaunis ulkonäkö. Tuotteet ovat käytössä päivittäin, niin on kiva, ettei niitä tarvitse piilotella kaappeihin.



Hyödyllisten pesuaineiden lisäksi haksahdin johonkin myös vähän vähemmän hyödylliseen ostokseen ja mukaani lähti kaunis metallilangasta tehty lyhty. Tämän ostoon ei löytynyt muuta perustelua kuin kaunis ulkonäkö ja taisivatkin ne kukat jäädä sen vuoksi ostamatta, että olin laittanut rahat jo toisenlaiseen ihanuuteen. Mutta tässä Kevätmessut tältä erää, ensi vuonna sitten uudet kuviot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti