tiistai 5. huhtikuuta 2016

Lastenhuoneeseen lelulaatikoita

Noin puoli vuotta sitten tilasin mieheni isältä pojan huoneeseen vanerisen lelulaatikon renkailla ja talon mallisen hyllyn. Olin katsellut molempia myynnistä mutta hinnat olivat aika huikeita, joten en raaskinut lähteä tilailemaan niitä. On ilo omistaa osaava appi, jolta uskaltaa pyytää ajoittain vähän apua. Hän tekikin mittojen mukaan sekä lelulaatikon, että talohyllyn nopealla aikataululla, mutta maalimestarilla onkin sitten kestänyt vähän kauemmin tarttua pensseliin ja viimesitellä apen työt.



Olen super tyytyväinen uudesta lelulaatikosta. Uskon laatikon olevan tarpeellinen pitkään ja sitten kun siinä ei tarvitse säilytellä enää leluja, löytyy sille taatusti käyttöä muussa säilytyksessä. Mietin väri- ja kuviointivaihtoehtoja jonkin verran mutta päädyin lopulta aika neutraaliin väriin ja kuvioon. Lelulaatikko on pyörinyt aika paljon myös olohuoneessa ja haluan sen sopivan sielläkin sisustukseen. Tällä hetkellä laatikossa on pääasiassa pojan kirjoja. Hänen on helppo valita laatikosta mieluisa kirja ja rauhoittua ajoittain ihan itsekseenkin niitä lukemaan. Vaikka poikani onkin todella vilkas, niin kirjoja hän jaksaa "lukea" ihan yksin ja toki myös yhdessä ihan päivittäin.



Talohyllyyn ihastuin hakiessani lastenhuoneeseen ideoita Instagramissa. Erilaisia variaatioita löytyi paljon ja kaikki näyttivät todella kivoille. Tämä on kuitenkin sellainen hylly, ettei sen tarve ole ehkä kovinkaan pitkäikäinen ja siksi en halunnut maksaa siitä suuria summia. Alunperin ajattelin maalata hyllyn sisältä eriväriseksi kuin ulkopuolelta mutta koska se tulee pojan huoneessa värikästä raitaseinää vasten, oli kokonaan valkoinen hylly kuitenkin mielestäni raikkain vaihtoehto. Ja jos mieli muuttuu, niin eikun suti vaan uudelleen heilumaan.




Kauan meni, että jaksoin urakan tehdä mutta yhden viikonlopun aikanahan tuon sain lopulta valmiiksi. Laatikon maalaus ei ole tehty millin tarkasti ja se kyllä näkyy mutta koska käytin remontista yli jääneitä maaleja olivat nekin jo parhaat päivänsä nähneet (siitä remontistakin kun on jo kolme vuotta), niin en jaksanut olla niin tarkka. Poika tuskin maalauksista valittaa ja itse olen ihan riittävän tyytyväinen laatikkoon.
Jaahas, millaisenkohan projektin sitä seuraavaksi suunnittelisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti