perjantai 8. huhtikuuta 2016

Nimpparit

Vietimme tällä viikolla pojan nimppareita pienimuotoisesti kakun ja kahvien merkeissä. Vieraina meillä oli lähinnä lähellä asuvat sukulaiset. Mitään kovin hienoa ei ollut tarkoitus järjestää ja teinkin parina iltana itse marenkia ja nimppari päivänä kokosin oman pavlova version katsomatta mitään ohjeita. Teoriassa kakku toimi mutta ehkä olisi kannattanut vilkaista jostain ohjettakin, niin kakku olisi pysynyt kenties paremmin kasassa. Kerman ja rahkan suhde ei mennyt ihan putkeen ja saatiin melkoisen valuva yksilö aikaiseksi. Mutta maku onnistui mielestäni mainiosti. Täytin pavlovan viinirypälellä, kiivillä, persikoilla ja pienesti mukana oli myös banaania (sen olisi ehkä saanut jättää pois). Marenkia tein kolmena iltana ja vain yhdestä tuli pikkaisen rumemman näköinen versio, jonka piilotin sitten kakun sisään. Täytyy kokeilla uudemmakin kerran tätä mutta ensi kerralla taidan kyllä vilkaista jostain reseptiäkin avuksi..




Lahjoja emme sen suuremmin odottaneet mutta kiva yllätys oli kun poika sai toisen kummisetänsä vanhan junaradan, johon oli ostettu uusi veturi. Kyllä oli mieluisa lahja ja sillä on leikitty nyt sen jälkeen joka päivä. Junat ovat muutenkin hänen mieleen ja nyt erityisen kovasti kun on oma junarata jolla peuhata. Tosin näitä pattereilla toimivia vetureita (joita oli mukana kaksi) saa äiti ja isä etsiä äänen perusteella nyt ympäri asuntoa, kun ne aina leikin yhteydessä karkaavat pyörimään mihin sattuu.


Tuli aika synkät ja epätarkat kuvat huonosta valaistuksesta johtuen ja kamera (tai siis sen käyttäjä) ei ole ihan paras mahdollinen. Mutta toivottavasti kuvista edes vähän saisi selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti