sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevätmessuilla

Sain viikonloppuna aikaa uppotua omiin harrastuksiin, kun pääsin ystävän kanssa käymään Messukeskuksessa järjestettäville Kevätmessuille. Viime vuonna kävimme messuilla yhdessä miehen ja pojan kanssa ja etsinnässä oli muun muassa takapihallemme katos, joka messuilta löytyikin. Tänä vuonna tulin messuille tosiaan kaverin kanssa ja mitään sen suurempaa missiota käynnille ei ollut, vaan olin enemmänkin ideoita hakemassa ja kevätfiilikseen pääsemässä.

Ihana kukkaloisto vei kyllä juuri oikeaan tunnelmaan OmaPiha messualueella ja nautin kaikista kauniista leikkokukista, joita oli hyvään hintaan messutarjouksessa. Mutta kuten vuotta aikaisemminkin, messujen alussa päätin ostaa ison tulppaanikimpun kotiin lähtiessä ja lopussa iskikin piheys ja ihanat tulppaanit jäivät ostamatta. Kieltämättä kotona taas kadutti, kun ihana kukkaloisto jäi Messukeskukseen ja yhtään kukkaa ei tarttunut mukaan.Kevätmessuilla on viidet messut yhtäaikaa mutta itse nopean vilkaisun perusteella skippasin OmaKoti messut kokonaan, jotka oli selvästi tarkoitettu enemmän omakotitalossa asuville tai sellaisen rakentamista/remontoimista suunnitteleville. Keskityinkin enemmän Kevätmessujen muihin messualueisiin, joista eniten olin kiinnostunut OmaPiha messuista. Sieltä sainkin ideoita omalle pihalle ja vastaan tuli muun muassa useampikin erilainen vaihtoehto kuormalava istututspöydästä, jota olen tovin suunnitellut takapihallemme. Fiilistelin myös erilaisia ihania kasvihuoneita, vaikka sellainen ei meidän pihalle missään nimessä mahtuisi.Kaikkein eniten messuilta jäi kuitenkin mieleen Blogikylä. Sanna Raskun Kukkala oli aivan huikean ihana. Olin ihan myyty kauniista esillepanosta ja ihanasta harmoniasta, joka näkyi hänen tekemässään sisustuksessa ja stailauksessa. Olen omaan puutarhaani istuttanut valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia mutta tämän kokonaisuuden nähtyäni alkoi jo vähän kaduttamaan, miksi en ole pitäytynyt vain valkoisissa kukissa. Aivan ihana harmonia. Lisää Sanna Raskun messukokonaisuudesta voitte käydä lukemassa hänen blogistaan täältä. Mielettömän taitava nainen.
Vaikka suurimmat fiilistelyt tein tosiaan OmaPiha messualueella ei sieltä kuitenkaan lähtenyt muuta mukaan kuin valtava kasa uusia ideoita. Tein messuilla muutaman ostoksenkin mutta ne tein Sisusta messualueelta. Niistä kuitenkin myöhemmin sillä pikkumies heräsi juuri päiväunilta. Me taidetaan nyt suunnata molempien miesten kanssa ulos ja aloitetaan takapihan kevätkuntoon laittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti