torstai 28. huhtikuuta 2016

Olohuoneen kevätilme

Olen yrittänyt rakentaa sisustustamme sillä periaatteella, etten ostaisi enää mitään väliaikaista vaan enemmän aikaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita. Siksi olenkin yrittänyt pitää heräteostokset minimissään, jotta mitään turhaa ei tulisi hankittua. Olohuoneemme kaipasi kevään tullen keveämpää ilmettä ja etsiskelin sinne paria keväisempää tyynynliinaa. Löysinkin todella kivat mintun väriset puuvillaiset tyynynliinat edullisesti H&M Homesta. Tilasin tyynynliinat ja samalla sorruin kaikista päätöksistä huolimatta heräteostoksiin.Ostokset saapuivat viime viikolla ja niiden avulla sainkin olohuoneeseemme kivan keväisen ilmeen. Samalla tein pari kynttilän vaihtoa ja peittojen järjestelyä, jotta sain viimeisteltyä sisustusta. Ei mitään isoja juttuja, pienellä rahalla mielestäni sopivan iso muutos olohuoneessamme. Nyt kun sadetta tuntuu riittävän, olohuoneen raikkaampi ja keväisempi ilme tulee tarpeeseen.

Valitsin tyynyjen kuosiksi aika neutraalin ja aikaa kestävän kuosin. Olen jo aika pitkään tykännyt turkoosin ja mintun väreistä, vaikka muuten sisustus onkin mennyt neutraalimpaan suuntaan. Luotankin siihen, etten ihan heti kyllästy tyynyjen väriinkään.Harmaiden ilmojen takia valokuvaus on ollut vähän pannassa mutta kunhan ilmat kirkastuvat, otan vielä kuvat noista heräteostoksistakin, jotka molemmat päätyivät meidän keittiöön.

Muskarissa vietetyn aamun jälkeen me taidetaan pysytellä harmaata ilmaa paossa pojan kanssa sisätiloissa ja kulutellaan aikaa vappupalloja puhallellen ja koristeita esiin kaivellen. Se on kohta huhtikuu taputeltu. Uskomatonta mutta kohta ollaan jo kesässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti