sunnuntai 10. joulukuuta 2017

DIY kranssi

Tänä vuonna jouluaskarteluna tuli tehtyä terassille sopiva kranssi. Seppele oli super helppo toteuttaa. Pohjana on askarteluliikkeestä ostettu styroksirinkula. Sen ympärille olen kieputtanut juuttilankaa. Liimaa olen laittanut aina nurjalle puolelle. Juuttinaruni oli aika ohutta, joten aikaahan tuo hetken otti mutta luonnistuu kyllä ihan keneltä vain. Tämä kranssi ei myöskään maksanut juuri mitään. Styroksi oli vähän euron päälle, liima ja juuttinaru löytyi myös valmiiksi kotoa. Helppoa ja vieläpä edullista.


Tämä oli tosiaan super helppo kranssi ja jos ei tykkää ihan näin simppelistä mallista, voihan tätä käyttää vaikka pohjana ja jatkaa koristelua sitten oman mielen mukaan. Tähänhän on super helppo lisätä vaikka jouluinen nauha tai käpyjä/kulkusia/kukkia tai melkein mitä vaan koristeeksi. Itse halusin tällä kertaa hyvin simppelin mallin mutta kukin omalla tyylillään.

 

Instagramissa on niin kauniita puutarha/terassi/kasvihuonekuvia ja halusinkin meidän terassille hieman lisää tunnelmaa. Simppeli seppele juutista tuo sinne kivasti lisää sitä tunnelmaa mitä kaipasinkin. Tekisi vähän mieli tehdä vielä toinen vastaava kranssi mutta ehkä toisessa koossa. Voi olla, että aika ei riitä toteutukseen enää tänä vuonna mutta josko ensi vuonna jatkaisi tällä samalla linjalla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti