perjantai 8. joulukuuta 2017

Olkkarin jouluiset tyynyt

Tänä vuonna punainen saa väistyä olohuoneesta, kun sohva sai uudet talviset tyynynpäälliset. Mielessä oli tietty tyyli ja siihen sopivat päälliset löytyivät Sisustusliike Dreams:sta. Tein valinnan täysin sen perusteella mitä Google tarjosi haulla "peuratyyny". Sen enempää etsimättä laitoin tilaukseen kaksi tyynynliinaa. Eikä liikkeen kanssa ainakaan mennyt pieleen, kyseinen nettikauppa tarjosi huippu hyvää palvelua. Hyvä mieli jäi kaupoista.


Halusin valokuvamaiset tyynyt ja sain ne. Ainut miinus on materiaali, joka ei tosiaan ole luonnonmateriaalia. Tiesin tämän kuitenkn jo tyynynliinoja etsiessä, että olisi mahdotonta löytää puuvillalle tai pellavalle painettua valokuvamaista tyynyä. Teknisesti se olisi liikaa vaadittu mutta halusin mennä tunnelma edellä ja siksi tällä kertaa tällainen valinta.

 























Sain mitä halusin ja rauhallinen tunnelma säilyi olohuoneessa mutta silti sinne tuli ripaus talvista tunnelmaa. Olen kovasti ihastunut tämän vuoden trendiin somistaa joulu neutraaleilla väreillä ja luonnonmateriaaleilla, tuntuu ihan omalta jutulta. Mutta kyllä se punainenkin meidän jouluun kuuluu. Tällä kertaa vaan ei ihan niin voimakkaasti olohuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti