perjantai 15. joulukuuta 2017

Joulukortit

Perinteisesti mentiin korttien kanssa paniikilla ja viimeisenä iltana tänäkin vuonna. Alunperin olin ajoissa ja suunnittelin mallia jo viime vuoden kortteja tehdessä. Muutin mallia alkuperäisestä vähän yksinkertaisemmaksi mutta siitä huolimatta kortit olivat tänä vuonna melkoisen työläät. Vaikka aloitinkin siis korttien teon jo pari viikkoa ennen lähetyspäivää, kiire tuli.



Tänä vuonna korteissa oli teemana tontut ja ne sisälsivät virkatut kaulaliinat. Virkkaus vei paljon aikaa, samoin lankojen päättely. Tiesin tämän toki jo etukäteen mutta aina sitä kuvittelee olevansa hippasen nopeampi kuin mitä todellisuudessa on. Pienen extra mausteen tähän korttipaniikkiin toi se fakta, että kortteja tehdessä selvisi, että lähetyspäivä olikin tiistai eikä keskiviikko kuten olin koko ajan kuvitellut. Tieto ei helpottanut lainkaan viimeisen illan paniikkia.


Pitkä päivä, joka jatkui yöhän asti ja vielä seuraavana aamuna. Kortit tulivat kuin tulivatkin valmiiksi. Vein kortit viime hetkellä ja tein vielä melkoisen työn tunkiessani niitä aivan tupaten täyteen postilaatikkoon. Nyt vaan toivotaan, että kortit löytävät perille asti.

Voisi kuvitella, että tästä oppisi jotain mutta en edes kuvittele, että viisastuisin ja toteuttaisin ensi vuoden kortit ajoissa. Täytyyhän sitä jokin paniikki aina itselle kerran vuodessa järjestää..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti