perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalenteri

Syksyni on ollu aika rankka henkisesti. Mutta koska vuoden maagisin aika lähestyy päätin, että nyt on aika keskittyä kaikkeen ihanaan ja tunnelmalliseen. Meillä joulun odotus alkoikin oikeastaan jo marraskuussa. Melkein kaikki lahjat on jo hankittu koska en voi sietää viimehetken paniikkia lahjojen suhteen. Valoja ja kynttilöitä on polteltu ja lämpimät taljat kaiveltu kaapeista.

Tänä vuonna toteutin ensimmäistä kertaa itse joulukalenterin pojalle. Suunnitelmat olivat suuret mutta toteutus lopulta aika simppeli. Paperipussit, Pop up kemuista tilatut numerotarrat ja kaappien kätköistä kaivelin juuttinarua sekä puisia pyykipoikia ja näillä tarvikkeilla kyhäilin keittiön seinälle kalenterin. Tätä kalenteria suunniteltiin tosiaan kuukausia mutta toteutus aloitettiin kaksi päivää sitten, joten näitä viime hetken paniikkeja kyllä riittää joulun aikaan.


 En halunnut kalenteriin mitään krääsää. Olen jo aiempina vuosina suunnitellut, että ostaisin pojalle palapelin ja jakaisin pelin 24 osaan. Mutta pojan järjetön Palomies Sami fanitus sai mielen muuttumaan. Miehen kanssa suunniteltiin yhdessä ja lopulta hankintaan meni sarjan paloasema. Jaoin aseman paloiksi ja paloaseman lisäksi ostin kaksi Palomies Sami kirjaa kalenterissa annettavaksi. Osat ovat isoja, joten läheskään kaikki osat eivät tokikaan mahtuneet paperipusseihin. Olenkin laittanut pusseihin viestejä mistä osat löytyvät. Nyt on sitten vain muistettava aina joka ilta pojan nukkumaan menon jälkeen piiloitella paketti seuraavaa aamua varten.


  Vuosi siten toteutin teille 24 luukkua jouluteemalla. Tänä vuonna en taida pystyä samaan mutta lupaan yrittää saada teille huomattavasti enemmän postauksia aikaiseksi kuin mitä viime aikoina on tullut tehtyä. Joulu on niin ihanaa aikaa, että on kiva jakaa sitä kuvin ja sanon ja samalla itsekin päästä oikeaan tunnelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti