keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Punainen joulu

Vaikka olohuone on tänä vuonna vähän hillitympi, kuuluu punainen meidän jouluun. Tällä kertaa vierashuone pukeutui punaiseen. Parin vuoden tauon jälkeen kaivelin punaiset tontut esille ja nekin pääsivät vierashuoneeseen. Meillä tonttu hiippailee öisin tuomassa yllätyksiä joulukalenteriin ja tontut ovat muutenkin olleet puheenaiheena, joten pojan iloksi ne pääsivätkin valloittamaan huoneen.



Joulu on jo hurjan lähellä ja kotikin on hiljalleen saanut lisää joulutunnelmaa. Oma tunnelma on ollut vähän kadoksissa monenkin asian takia. Kadonnutta joulutunnelmaa ollaan oltukin viime aikoina vähän metsästämässä ja viime lauantaina Raskasta Joulua konsertti antoi jo sysäyksen oikeaan suuntaan. Maanantaina Tuomaan markkinoilla pyörittiin karusellissa, juteltiin pukin kanssa ja tehtiin ostoksia. Illan kruunasi Stockmannin jouluikkuna, joka hurmasi meidän juniorin ihan täysin. Ei meinattu päästä ikkunan luota lähtemään ollenkaan, kun kaikki piti nähdä yhä uudelleen ja uudelleen. Sitten olikin alkuviikolla perinteinen korttipaniikki (siitä lisää myöhemmin) ja tänään vuorossa oli pojan päiväkodin joulujuhla.


 
Onneksi poika on fiilistellyt joulua jo tovin, joulukirjoja luetaan joka ilta ja jouluelokuvat (pojan ja omat) ovat pyörineet telkkarissa marraskuun alusta asti. Tärkeintähän tässä tietenkin on pojan tunnelma ja oma tulee, jos on tullakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti