maanantai 25. joulukuuta 2017

Joulupöytä on katettu

Jouluaatto sujui meillä rauhallisesti, jos ei lasketa tuota perheen pienintä, joka ei montaa sekuntia ollut paikallaan. Jännitys oli hänellä niin kova ettei ruokakaan oikein kunnolla maistunut kuin vasta illemmalla. Joulupukki toi hurjan määrän lahjoja ja niin kivoja uusia leluja oli koti pullollaan, ettei pikkumies meinannut malttaa mennä nukkumaan ollenkaan.

 

Aikuisen näkökulmasta parasta oli hyvä ruoka, lapsen riemun katsominen ja ihan vain oleminen. Tänään ollaankin jatkettu samalla linjalla. Ollaan vaan oltu, rentouduttu ja syöty mutta päivällä käytiin kyllä jo tekemässä pitkä lenkki ja junior pääsi keräämään voimia kärrynokosilla.


 
Joulupötyä ja sen koristelu lähti tänä vuonna äidiltä lainaan saaduilta Sarpanevan Festivo kynttilänjaloista. Hyasintteja Mariskooleihin ja männynoksia valojen kanssa vielä pöydälle. Aika simppeli mutta kuitenkin tyyliini sopivasti riittävän runsas. Lautasliinat unohtuivat kauppaan mutta onneksi varastosta löytyi tyyliin sopivat valko-hopeiset servetit.


Nyt me nautitaan rauhallisista päivistä, hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta seuraava viikko. Sitten meillä alkaa hetkeksi toisenlainen arki. Ei enää rauhallisia aamuja. Nyt on siis hyvä aika nauttia ja fiilistellä vielä joulua. Tämä on kyllä ihan parasta aikaa vuodesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti