lauantai 23. joulukuuta 2017

Joulupuu on rakennettu

Meidän joulukuusi on vihdoin lopullisesti koristeltu. Kuusihan tuli meille jo viime sunnuntaina ja sai suuren osan koristeita jo silloin ylleen. Kuusen kynttilät olivat kuitenkin jo hajonneet ja huomasimme sen toki vasta siinä vaiheessa, kun kuusi oli valmiiksi koristeltu. Miehen vanhemmat toivat uudet kynttilät tullessaan ja kuusi sai uudet kynttilät ylleen eilen. Olin myös haaveillut ostavani vielä lisää koristeita kuuseen mutta niin oli tainnut moni muukin tehdä ja valikoima näin lähellä joulua oli niin surkea, että ostamatta jäi.


Tänä vuonna olin neulonut seitsemän palmikkoneulepalloa harmaista ja vaalean beigeistä alpakan villasta, jota jäi yli tekemästäni lahjasta. Joten jotain pientä lisää viime vuoteen verrattuna on tänä vuonna koristeissakin. Ja miehen isä toi tullessaan vielä pieniä hopeisia palloja kuuseen koristeeksi, joten saatiin vähän lisää koristeita meidän kuuseen, vaikka ei ihan sitä mitä olin ajatellut mielessäni.

 

Meillä alkaa olla jo muutenkin aika valmista. Muutama pikku juttu enää tekemättä mutta ei ihan mitään kauhean tärkeää onneksi enää. Pääasiassa nyt vain rauhoitutaan ja annetaan joulun tulla. Oikein rauhallista joulua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti