lauantai 1. joulukuuta 2018

Luukku 1: Joulukalenteri

Olen tässä tovin jo työstänyt teille seuraavalle 24 päivälle postauksia eli tiedossa olisi siis blogin joulukalenteri. Vaikka meillä jouluvalmistelut ovat alkaneet jo marraskuussa, olen säästänyt kaikki jouluaiheiset jutut tänne kalenteriin. Vähän haastetta tähän urakkaan tuli, kun aloitin tällä viikolla työt mutta toivottavasti selviän urakasta. Jouluaattoon asti siis tiedossa joulun tunnelmaa päivittäin.


Tänään kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastuu meidän tämän vuoden joulukalenteri. Meiltä löytyy kuten aina aiemminkin partiolaisten joulukalenteri sekä pojan hartaasti toivoma Palomies Sami suklaakalenteri. Itse en ole suklaakalentereiden ystävä ja viime vuonna vielä sivutin pojan suklaakalenteritoiveen. Tänä vuonna se ei oikein ollut sivutettavissa, kun kauppareissulla eteen tuli Palomies Sami kalenteri. Mutta näiden kahden kalenterin lisäksi meiltä löytyy vielä kolmas kalenteri.


Poika ilmoitti jo aiemmin syksyllä, ettei halua samanlaista joulukalenteria kuin viime vuonna. Vähän aikaa pohdiskelua ja päätin toteuttaa jotain sellaista, joka on pyörinyt mielessä jo useamman vuoden. Mökiltä koivunrunko mukaan, pienesti askartelua ja koristelua ja niin meidän joulukuusikalenteri on valmis.

 

Poika on siinä iässä, että kaikkia luukkuja ei missään nimessä voi laittaa yhtä aikaa esille tai luukut aukeavat aivan liian aikaisin. Kuusesta löytyy siis paikka päivän luukulle ja se vaihtuu päivittäin. Kalenterin sisällä meillä on tänä vuonna legoja. Olen jakanut paketin useisiin eri luukkuihin eli legojen valmistumista joutuu odottelemaan pitkään ja toivottavasti se kasvattaa hänen kärsivällisyyttään. Tällaisissa tunnelmissa siis aloitetaan tämän vuoden joulukalenteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti