perjantai 21. joulukuuta 2018

Luukku 21: Joulukuusi

Luukusta 21 löytyy meidän tämän vuoden joulukuusi. Me haettiin kuusi viime viikonloppuna ja tänä vuonna meille tuli ensimmäistä kertaa Kaukasianpihta. Tämän jalokuusen neulaset pitäisivät pysyä metsäkuusta paremmin ja tänä vuonna päätettiin kokeilla tällaista. Tuoksu ei ole yhtä voimakas kuin metsäkuusessa mutta kyllä tuoksuakin löytyy.



Kuusen oksat täyttyivät vanhoista koristeista, sekä uusista Weisteen koristeista. Tällä viikolla ostin vielä Emma´s & Mama´s:lta alennuksesta pieniä hiiriä koristamaan tämän vuoden kuusta. Bongasin viime vuonna Instagramista hiiriä kuusen oksilta ja ne näyttivät niin suloisilta, että jäivät mieleeni. Katselin hiirikoristeita jo aiemmin netin kautta mutta en raaskinut niitä ostaa. Huomasin alkuviikosta, että hiirikoristeet olivat -30% alennuksessa ja tartuin tarjoukseen samantein.



Poika ilmoitti kuusta koristellessa, että tästä tulee maailman paras kuusi. Kun kuusi oli koristeltu, kysyi hän että missä ne kaikki värikkäät koristeet ovat. Vähän jäi epäselväksi, että kuinka paljon värien puute laski pinnoja. Aika vaaleilla sävyillähän tässä mennään: valkoista, hopeaa ja harmaata. Voi olla, että ensi vuonna pitää lisätä vähän väriä, jotta saadaan lapsi pidettyä tyytyväisenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti