maanantai 3. joulukuuta 2018

Luukku 3: Origamitähti

Luukusta kolme paljastuu tänään origamitähti. Löysin ohjeen Pinterestistä jo joskus keväällä. Koska tähdet kuuluvat joulun aikaan, oli nyt oikea aika testata tätä ohjetta. Ensimmäisellä kerralla en meinannut pysyä videon perässä mutta sain tähden kyllä lopulta aikaiseksi. Toisella kerralla tarvitsin vielä ohjetta mutta sen jälkeen tämä meni ulkomuistista eli sanoisin ohjeen olevan melko helppo.

 

Tähdet ovat kauniita ja näitä voisi käyttää esimerkiksi joulukuusen koristeluun. Päätin kuitenkin tällä kertaa hyödyntää näitä tähtiä tuomaan makuuhuoneeseen joulun tunnelmaa. Makuuhuone jää usein ilman sen suurempia koristeita mutta tänä vuonna pieni tuulahdus joulusta tuli tähtiketjujen myötä nyt myös makuuhuoneeseen.Näitä taiteltuja tähtiä löytyy meiltä kyllä muualtakin kuin makuuhuoneesta. Innostuin näitä tosiaan urakalla taittelemaan marraskuun puolella. Tarkkasilmäiset bongasivat taitellun tähden myös ensimmäisestä postauksesta ja saattaa niitä tulla vastaan tulevissakin postauksissa. Jos sain tartutettua innostuksen, niin laitan tähän vielä linkin selkeään videoon, jonka avulla taittelu sujuu taatusti helposti. Tässä siis linkki helppoon ja kivaan jouluaskarteluun. Näitä tähtiä ehtii tehdä ison kasan vielä ennen joulua.

Huominen luukku tulee ajastettuna ja toivottavasti ajastus toimii. En ole varma pääsenkö itse netin ääreen asiaa tarkistamaan. Jos luukku ei jostain syystä aukea, ilmestyy keskiviikkona kaksi luukkua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti