sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Luukku 23: Lahjojen paketointia

Sohvan nurkka, Yksin kotona elokuva ja kuppi kaakaota. Kaikki on tehty ja nyt vain odotellaan. Aika ihanaa. Sain kaiken valmiiksi jo niin hyvissä ajoissa, että käytiin vielä koko perheen kanssa pulkkamäessä. Vastoinkäymisten jälkeen on aika ihanaa, että kaikesta huolimatta jää vielä aikaa rentoutumiselle.


Luukusta 23 paljastuu meidän tämän vuoden valmiita lahjapaketteja. Tänä vuonna aloitin pakettien teon jo ajoissa ja tein paketteja useina iltoina. Sain siis tehdä paketteja suhteellisen rauhassa, vaikka yllättävän kauan onnistuin näihinkin kuluttamaan aikaa. 
Käytin pakettien teossa osittain aiemmilta vuosilta jääneitä papereita ja muutaman uudenkin paperin olin ostanut. Viime hetkillä kuivattelin vielä appelsiinin paloja uunissa ja lisäilin niitä paketteihin. Olen joskus aiemminkin kuivatellut appelsiineja ja päätin kokeilla sitä nyt uuden kerran. Helppoa mutta vähän aikaa vievää puuhaa.

 

Näiden pakettien tekoon saa kyllä kulumaan aikaa ihan loputtomasti. Haaveilin kauniista nauhoista mutta en raaskinut ostaa kuin vähän vihreää samettinauhaa, sen verran hintavia nuo kangasnauhat ovat. Onneksi ne ovat kuitenkin kierrätettäviä ja kun useampana vuonna ostelee vähän, alkaa niitä pikkuhiljaa kertyä. Nyt vain odotellaan, että huomenna nämä paketit päästään aukaisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti