keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Luukku 5: Joululahjaidea ja arvonta

Tänään luukusta viisi paljastuu helppo itsetehty joululahjaidea. Olen saanut tähän lahjaan idean Pinterestista ja soveltanut siitä oman näköisen version. Lahja sopii lapselle tai lapsenmieliselle ja tästä jokainen kädentaitoinen voi tehdä oman näköisen version. Tarkempia ohjeitakin saa pyydettäessä mutta tämän kanssa ei ole niin tarkkaa ja lahja valmistuu nopeasti muutamassa illassa. Eli kyseessä on pieni seinävaate.


Erilaiset seinävaatteet ovat olleet muodissa jo pitkään ja erilaisia makrameeseinävaatteita on näkynyt monissa eri sisustuksissa. Sellaisen tekoon en ole vielä ryhtynyt mutta tämä nalle oli mielestäni niin söpö, että halusin tehdä sen meidän herran omaan huoneeseen.

 

Tämän virkkausprojektin toteutin jämälangoista ja koska se oli niin nopea tehdä, tein näitä useamman. Jokainen on vähän oman näköisensä, käsityötä kun ovat. Silmiä kiinnittäessä oikein nauratti, kun jokaisesta tuli ihan oman näköisensä nalle kieroine silmineen (syytän silmiä, en silmien kiinnittäjää..)



Joku näistä töistä saattaa sujahtaa pukin konttiin mutta koska joulu on antamisen aikaa, haluan antaa teillekin jotain. Yksi tällainen seinävaate lähtee nyt jonkun teistä kotiin. Jos olet kiinnostunut kyseisestä työstä, kuittaa alle kommenttikenttään mukana olostasi ja kerro kumman värin haluaisit mieluummin turkoosin vai harmaan. Voit osallistua arvontaan tiistaihin 11.12 asti. Ilmoitan arvonnan voittajan keskiviikkona 12.12. Sen jälkeen lähetän tämän työn postissa arvonnan voittajalle ja tarkoituksena on postittaa työ, niin että se löytää perille vielä ennen joulua. Selvennyksenä vielä, että postitan paketin Suomen rajojen sisäpuolelle. Onnea arvontaan.

10 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa! Olisi ihana tyttären nukkekotiin, jonka olen tuunannut ja jonka joulupukki tuo :) Turkoosilla vähän väriä yhteen huoneeseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta :) Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu. Ihanaa joulun odotusta.

      Poista
  2. Ihania! Isla haluaisi harmaan ❤�� ja hyvää joulunodotusta sinne, olette olleet mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta Suvi. Tällä kertaa ei onni suosinut mutta ehkä ensi kerralla. Ihanaa joulunaikaa teille ja halaukset Islalle <3

      Poista
  3. Onpas kyllä kivoja molemmat. Turkoosi kävis meille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta. Parempi tuuri ensi kerralla :)

      Poista
  4. Harmaa olisi valintani.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta. Onni suosi tällä kertaa ja olet voittanut tämän arvonnan. Olen laittanut sinulle viestiä sähköpostiisi.

      Poista
  5. Ihana arvonta! Turkoosi, jos onni suosii :)
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta. Tällä kertaa onni ei suosinut mutta siitä huolimatta ihanaa joulun odotusta :)

      Poista