maanantai 17. joulukuuta 2018

Luukku 17: Lahjat päiväkotiin

Luukusta 17 löytyy meidän tämän vuoden lahjat päiväkotiin. Viime vuonna askarreltiin pojan kanssa piparikranssit päiväkodin tädeille. Tänä vuonna pallottelin montakin eri ajatusta mutta lopulta päätin, että teemme lahjaksi herkkulaatikon. 



Seuraavaksi ongelmana olikin sitten löytää tarkoitukseen sopiva lahjalaatikko. No eihän niitä laatikoita sitten ollutkaan oikein missään ainakaan kohtuu hinnalla. Niinpä päätin lopulta askarrella sellaisen itse. Laatikon jaoin neljään osaan. Seuraavana oli vuorossa laatikon täyttö. Leivottiinkin pojan kanssa pipareita ja niitä laitettiin yhteen lokeroon ja itse tehtyjä karkkeja laitettiin toiseen. Kolmanteen lokeroon ostin lumimanteleita ja neljänteen karkkeja. 



Halusin, että lahja ei ole mitään tavaraa, vaan jotain sellaista joka ilahduttaa mutta ei jää roikkumaan. Ajatuksena oli myös esimerkiksi joulukukan osto mutta koska itse tykkään valkoisista kukista ja jotenkin epäilen, että päiväkodin tädit ja sedät kenties tykkäävät jostain värikkäämmästä, niin koin niiden oston liian vaikeaksi. Niinpä tänä jouluna pysyteltiin tällä itse tehdyllä herkkulinjalla, ensi vuonna sitten ehkä jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti