keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Luukku 12: Keittiön joulu

Luukusta 12 paljastuu meidän keittiön jouluinen tunnelma. Keittiön joulutunnelman luonti alkoi kun katsoin syksyllä pojan kanssa Pikku Kakkosta. Siellä askarreltiin erilaisista papereista joulupallon mallisia koristeita. Sovelsin ajatusta ja tein vanhoista kirjan sivuista ja puuhelmistä koristeita huonekuuseen. Huonekuusi on entisen työkaverin peruja, joka oli heittänyt kuusen roskikseen. Kuusi päätyi keittiöömme ja vielä melkein vuosi pelastamisen jälkeen kuusi voi hyvin.

 

Kun pääsin kuusen kanssa vauhtiin, niin pitihän siihen saada vähän lisää tähtiä ja valoja tietenkin. Kuusi on ehkä vähän överi mutta koska meidän keittiö on muuten aika pelkistetty, niin se tuo sinne vähän vastapainoa.
Keittiö kaipasi mielestäni vielä lisää tunnelmaa ja niinpä tein samaisen kirjan sivuista ikkunaan köynnöksen. Eikä yksi köynnös tietenkään riittänyt, niin pitihän sinne tehdä vielä toinenkin. Tein köynnöksiä itseasiassa vielä kolmannenkin mutta se ei lopulta päätynytkään ikkunaan, kun lopputulos ei ollut ihan sitä mitä kuvittelin. Tällaisilla tunnelmilla tänä vuonna meidän keittiössä.


 
Luukun viisi arvonta on suoritettu ja meidän neljävuotias arpoi voittajaksi nimimerkin -minttu47-. Olen laittanut voittajalle viestiä sähköpostiin, kurkkaathan viestin, niin saan laitettua paketin tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti