keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Luukku 19: Koiramäen pajutalli

Luukusta 19 paljastuu meidän vierailu Koiramäen pajutallille. Aivan ihastuttava paikka, joka sopii todella hyvin lapsiperheille. Kyseessä on Tuusulanväylän varrella sijaitseva pihapiiri, josta löytyy myymälä sisustustuotteineen, kahvila vanhanajan herkkuineen, vanhaa saunaa asustaa minipossut ja kolme kania, suloinen peikkometsä lasten iloksi sekä tietenkin ne ihastuttavat pajutyöt. Olen halunnut mennä tänne jo kauan ja nyt saimme sen vihdoin onnistumaan. Paikka oli vielä enemmän ja ihanampi kuin mitä osasinkaan odottaa.Lapsille löytyi peikkometsän lisäksi pieni rakennus, josta löytyi puuleluja ja vanha kassa. Poika löysikin pihalta niin kivan kaverin, ettei leikeistä meinannut tulla ollenkaan loppua. Ihan ensimmäiseksi me kävimme kuitenkin katsomassa vanhassa saunarakennuksessa olevat puput ja possut. Sauna oli laitettu tosi kauniiksi ja myös eläimet olivat saaneet omat joulukoristeet tuomaan joulun tunnelmaa.

 

Pihapiiri oli laitettu todella kauniiksi ja pajutyöt ja valot toivat sinne ihanaa joulun tunnelmaa. Vanhat rakennukset itsessään olivat jo kauniita ja pihalla olisikin voinut olla loputtomiin katsomassa ihanaa tunnelmaa. Piharakennuksista löytyi myös niitä ihania pajutöitä, joita varten tänne paikkaan tulimme.

 

Pieni peikkometsä pajutunneleineen ja vanhoine tunnelmallisine puineen oli aivan mahtava. Koko pihapiiri oli laitettu ja joulun tunnelmaa oli ihan siellä peikkometsässä asti. Tosin uskon, että paikka on varmasti aivan yhtä ihastuttava kyllä myös kesällä.

 


Sisällä itseasiassa kahdessa rakennuksessa oli paljon sisustustavaraa. Näin joulun aikaan siellä oli paljon joulutavaraa. Ihanat vanhat rakennukset ja niiden tunnelma on kyllä sitä mistä itse nautin. Jos liikutte täällä päin, niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Itselle tarttui mukaan kranssi oveen ja puksipuusta tehty sydänkoriste terassille. Haaveilin isosta pajukranssista mutta en keksinyt mihin sen voisi laittaa ja se jäi ostamatta. Kotiin päästyä paikka tietenkin heti löytyi mutta jäipähän jotain ostettavaa ensi jouluksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti