lauantai 15. joulukuuta 2018

Luukku 15: Terassin jouluasu

Luukusta 15 paljastuu meidän terassin jouluasu. Pienillä jutuilla saadaan tänä vuonna joulun tunnelmaa. Askartelin kävyistä ja kuparilangasta terassille käpyketjuja tuomaan tunnelmaa. Mitä enemmän näitä käpyketjuja on, sen tunnelmallisempaa terassilla on. Näihin meni käpyjä sen verran kiitettävästi, että suunnitelmissa oli ketjuja enemmänkin mutta toteutus oli vähän maltillisempi.



Jouluun kuuluu olennaisena osana myös kynttilälyhdyt ja valosarjat. Sen verran varovainen olen, ettei meillä poltella aitoja kynttilöitä mutta paristot on led kynttilöihin vaihdettu ja ne saavat nyt tuoda tunnelmaa terassille. Myös pieni tuija sai jouluvalot. Tykkäisin laittaa näitä jouluvaloja enemmänkin mutta pistorasiat antavat siihen omat rajoituksena ja ehkä ihan hyvä niin. Poika oli vähän pettynyt, kun en laittanut värikkäitä jouluvaloja mutta joutuu äidin tylsän maun mukaan nyt tyytymään ihan yksivärisiin valoihin.

 

Kranssit ovat myös takuuvarma joulutunnelman tuoja ja istutuspöydältä löytyykin viime vuonna tekemäni kranssi. Olin suunnitellut tänne terassille vielä vähän enemmän kransseja mutta oma aika ei riittänyt niiden tekoon ja valmiina ei löytynyt sellaisia, kun mitä oli mielessä. Mutta havut ja kävyt saavat nyt korvata kranssin puutteet. Vain lumipeite enää puuttuu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti