keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Luukku 11: Keskustan jouluvalot

Viime vuonna me lähdettiin Tukholmaan katsomaan jouluvaloja ja joulutunnelmaa. Matka ei ollut mitenkään super onnistunut, vaikka teoriassa kaikki meni ihan ok. Harkittiin matkaa jonnekin myös tälle vuodelle ja vaihtoehtona oli myös kotimaan matkailu mutta pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin, että pysytellään ihan vain kotosalla.



Fiilisteltiinkin tällä kertaa Helsingin upeita jouluvaloja. Käytiin joulukuun alussa keskustassa katsomassa Stockmannin jouluikkuna, upeat Espan jouluvalot ja Fazerin kahvilassa kaakaolla ja leivoksilla. Valot eivät olleet pettymys, vaan näyttivät yhtä upeilta kuin odotettiin myös Stockmannin jouluikkuna toimi. Tälläkään kertaa ei meinattu saada poikaa pois sieltä millään. Löydettiin myös muita kivoja jouluikkunoita, joista Vepsäläisen ikkuna oli upea joulujunineen. Junat toimii aina meidän pojalle ja niin tälläkin kertaa.



Fazerin kahvilan herkut olivat upeat mutta odottamiseen sai kulumaan melkoisen pitkän tovin. Mutta saatiinpahan lämmitellä kunnolla ennen kuin jatkettiin jouluvalofiilistelyä ulkona. Tuomaan markkinat on meiltä vielä käymättä ja sinne suunnataan varmaan sitten tulevana viikonloppuna. Täytyy kyllä sanoa, että Helsinki on petrannut valojen kanssa vuosi vuodelta ja kyllä näyttää upealle, vaikka lumi vielä puuttuukin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti