lauantai 7. joulukuuta 2019

Luukku 7: Terassin joulu

Vettä sataa ropisee ja tunnelma ulkona on aika kaukana joulusta. Me laitettiin vähiinsä joulun tunnelmaa terassille ja etupihalle jo aiemmin. Muutama päivä viime viikolla oli niin kaunis, kun saatiin hetken nauttia valkeasta maasta ja lumisesta tunnelmasta. Mutta nyt on taas ollut niin harmaata ja tänäänkin on koko päivän satanut.



Itselle tällaisessa harmaudessa on erityisen tärkeää ne kaikki jouluvalot, jotka valaisevat pimeyttä. Meillä löytyy kaksi valoa takana terassilta ja kaksi etupihalta. Valoja löytyisi varmaan enemmänkin mutta pistorasiat antavat omat rajoitteensa tälle touhulle. Naapurit ovat laittaneet myös paljon valoja pihalle tuikkimaan ja ne tuovat kyllä tosi kaunista tunnelmaa tähän pimeyteen.




Meillä on toisinaan pojan kanssa tapana lähteä illalla kävelemään ja katselemaan jouluvaloja. Tänä vuonna ei olla vielä tehty naapuruston jouluvalokatselmusta mutta täytyy ottaa sekin listalle. Tällä meidän seudulla kyllä todella monet laittavat paljon valoja ulos ja tunnelma on todella kaunis, vaikka se lumikin olisi kyllä ihan tervetullut lisä tähän pimeyteen. Peukut vaan kaikille pimeyden valaisijoille me ainakin tykätään tosi paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti