sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Luukku 22: Paketointia

Tänään on ollut kyllä melkoinen päivä. Aikataulu on melkein hoidossa mutta päivään kuuluu myös muutama katastrofi: Olen ihmetellyt tuota kuusta, joka imee vettä ihan hulluna mutta silti tiputtaa neulaset. Hyvä näin viikon jälkeen huomata, että kuusen jalassa on reikä ja kaikki vedet, joita olen sille kaatanut on käytännössä mennyt meidän parkettilattialle ja villamatolle. Huomenna on siis tiedossa keikka uutta jalkaa hakemaan. Muutamaa pienempää ongelmaa lukuun ottamatta päivään kuuluu myös onneksi onnistumisia.


Kohta päivän siivoukset on saatu tehtyä. Huomiselle ei enää jää kovin paljoa siivottavaa ja tarkoituksena on lähinnä leipoa ja hakea vielä viimeiset ruokaostokset kaupasta aattoa varten (ja se kuusen jalka). Tänään illalla pojan nukkuessa ohjelmassa olisi pakettien tekoa. Osan paketeista olen jo tehnyt mutta vielä riittää paketoitavaa.
Tänä vuonna yritin keksiä vähän uusia paketointi-ideoita. Osa vielä vasta ajatuksen tasolla mutta yritän ehtiä toteuttamaan. Tänään jos saisi suurimman osan pakettiin, niin huomenna illalla voisi vielä vähän kikkailla ja tehdä koristuksia. Muutama päivä jouluun enää. Lunta kaipailen ulos tunnelman tuomiseksi (taitaa jäädä vain toiveeksi), sisätiloissa alkaa olla jo pian joulu tervetullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti