maanantai 23. joulukuuta 2019

Luukku 23: Joulukukkia

Tänään tilanne näytti aamulla todella hyvälle. Kaikki sujui juuri niin kuin olin suunnitellut. Sitten tunnit katosivat jonnekin ja tällä hetkellä on ainakin päänsisäinen kaaos. Tarkoitus oli, ettei huomenna enää tarvitsisi tehdä mitään ylimääräistä ja se on edelleen tavoitteena.. saa nähdä kuinka käy. Onneksi tein eilen kaikki paketit valmiiksi, vaikka myöhään menikin.


Tänään käytiin hakemassa uusi kuusenjalka pojan kanssa Plantagenista, (kun eilen ei sinne asti ehditty). Homma meinasi levähtää kokonaan käsistä, kun olin kahmimassa kukan jos toisenkin mukaan sieltä. Onneksi oli poika mukana, joka piti järjen touhuissa mukana. Parit hyasintin sipulit nappasin kuitenkin mukaan koska mitä joulu olisi ilman hyasintteja. Eihän nuo tuosta vielä huomiseksi aukea mutta onhan tässä joulua vielä monta päivää vietettävänä.
Tein hyasintin sipuleista kotona istutuksen olkkarin arkulle. Arkulle olleet kynttilänjalat lähtivät ruokapöydän kattaukseen ja arkku kaipasi joulun tunnelmaa, joten kukka-asetelmalle oli tarvetta. Itselle myös kuusen ja hyasintin tuoksu on osa joulun tunnelmaa ja pitihän niitä saada tällekin joululle.

Mutta kello tikittää ja hommaa riittää eli palataan huomenna aaton tunnelmissa. Toivottavasti vähän rennommissa tunnelmissa kuin tänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti