sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Luukku 8: Pipareiden leivontaa

Me ollaan tänään leivottu joulun ensimmäiset piparit. Taikina ollaan ostettu jo tovi sitten mutta vasta nyt oli sopiva rako leivonnalle. Tämä on kyllä poikkeuksellisen myöhään leivottu, kun yleensä ensimmäinen satsi on tehty viimeistään marraskuussa ja nyt ollaan kuitenkin jo hyväsesti joulukuun puolella. Poika on tosin jo yhdet piparit leiponut mummilassa mutta kotona nämä olivat tosiaan vasta ensimmäiset.


Leivonnan jälkeen suunnattiin pojan kanssa pelaamaan säbää leikkipuistoon ja pari tuntia vierähti nopeasti, kun seura oli hyvää. Eiliseen verrattuna oli niin hyvä ilma, että teki todella hyvää ulkoilu. Seuraavaksi olisi luvassa saunaa. Ulkoilu on tehnyt tehtävänsä ja jahka saunasta tullaan taitaa uni tänä iltana tulla hyvinkin ajoissa.


Pitkä viikonloppu on tullut tarpeeseen ja viikonloppu onkin ollut pullollaan ohjelmaa. Mutta koska aikaa on ollut, ollaan myös ehditty levätä ja ottaa vähän rennommin. Nyt uudella innolla kohti uutta viikkoa. Vielä on paljon puuhasteltavaa joulun parissa ja seuraavana projektina taitaa ollakin joulukorttien kirjoitusta ja tulevien tehtävien aikatauluttaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti