maanantai 2. joulukuuta 2019

Luukku 2: Eteisen joulutunnelmaa

Yksi tämän syksyn aikana tehty maalausprojekti on jäänyt kokonaan esittelemättä. Syynä on oikeastaan se, että projekti on vielä vähän kesken mutta koska ennen joulua ei tule enää tapahtumaan mitään ja koristelin eteiseenkin jo joulutunnelmaa, niin nyt on hyvä hetki vilauttaa miltä eteisessä tällä hetkellä näyttää.


Kaappi oli kunnostettu myyjän toimesta mutta maalaus ei ollut kovin laadukasta. Maalasinkin kaapin syksyllä uudestaan. Tarkoituksena oli vaihtaa samalla nupit mutta ne on yhä edelleen hankkimatta. Kaapin myyjä oli myös kunnostanut kaappia vähän reilulla kädellä ja maalia on nyt myös esimerkiksi lukolla. Miten lukosta saisi siistimmän on vielä mietinnässä.



Mutta koska joulu lähestyy piti eteiseenkin saada vähän joulutunnelmaa. Kaappi sai päälleen Parolan aseman joulumyyjäisistä ostetun tähden ja sen lisäksi laitoin viime vuonna tekemäni köynnökset seinälle. Ei mitään kovin suurta mutta pienesti joulun tuntua jo heti eteisessä. Vielä olisi tarkoitus lisätä kranssi eteisen keltaiseen lasioveen. Kranssi on kuitenkin vasta ajatuksen asteella ja siihen asti mennään ilman oven koristetta kunnes saan sellaisen aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti