lauantai 10. joulukuuta 2016

10. joulukuuta

Tänään täällä on vähän aivot narikassa olo. Lyhesti sanottakoon, että meillä on sanottu tutille eilen hyvästit ja rankkojen itkujen jälkeen ollaan tänään siinä vaiheessa, että päikkäreille ei suostuta ollenkaan ja meno on sen mukaista..

Ilma on sentään ollut ollut mitä mahtavin ja valoisa sää mahdollisti myös keittiön kuvailun. Meillä näkyy joulu jo hieman keittiössä ja eilisten piparitalkoiden takia täällä myös tuoksuu joululle. Jouluiset keittiöpyyhkeet ovat olleet jo hetken käytössä ja ne ovatkin usein ensimmäinen merkki lähestyvästä joulusta. Keittiöpyyhe on sen verran paljon käytössä, että käytännön syistä pyyhe on aina esillä. Kun pyyhe on esillä, on ainakin itselle tärkeää, että se on myös mieluinen. Tämän jouluisen keittiöpyyhkeen olen ostanut vuosi sitten H&M home:sta.



Jääkaapin päälle meillä on ilmestynyt tonttu tarkkailemaan joulutouhuja. Olen saanut tontun opiskeluaikana taitavalta ystävältäni ja se on sen jälkeen ilahduttanut joka joulu meitä. Ystäväni mielettömän taitavia hahmoja voit käydä kurkkaamassa lisää täältä.



Keittiön lipastolla on syksystä asti ollut pieni kuusi. Ihmettelin, kun kuusesta tippui jossain vaiheessa neulaset.. no vesihän sieltä oli loppu. Uusi vesi ei näytä parantaneen tilannetta, joten vielä pitäisi uusi kuusenalku saada tänne vaasiin ennen joulua. Lipastoseinälle laitoin viime vuonna virkkaamani jouluisen viirin. Viirinauha on tippunut seinältä jo kahdsti ja nyt on kolmas teippiviritelmä meneillään. Saa nähdä josko se tällä kertaa pysyisi paikallaan.




Olen parina jouluna piirtänyt tussilla uunin luukkuun joulupalloja ja se on tuonut kivaa joulutunnelmaa keittiöön. Tänä vuonna tussi oli kuitenkin kuivahtanut niin paljon, että piirtäminen jäi väliin. Joten aika pienillä jutuilla tehdään tänä vuonna keittiön joulu. Mutta eikös jouluun kuulu myös ne tuoksut ja niitähän keittiössä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti