tiistai 20. joulukuuta 2016

20. joulukuuta

Paketointi urakka takana ja urakka se tosiaan oli. Halusin tänä vuonna tehdä vähän kivemmat paketit, kun tuntuu että paketoinnissa menen usein sieltä missä aita on matalin. Vaikka en mitään kovin erikoisia paketteja tehnytkään, niin kolme iltaa siinä meni (tai myöhäälle yöhön) ja väsymys on sen mukainen.


Värit paketeissa ovat samanlaiset kun mistä meidän joulu koostuu: punainen, valkoinen ja kartogin ruskea. Onpas muuten vaikea löytää yksivärisiä lahjapapereita. Onneksi olen niitä jo aiemmin haalinut ja nyt löysin Granitista vielä vanhojen lisäksi valkoisen paperin. Lahjanaruina käytin esimerkiksi juuttinarua.Koristelussa ei ollut mitään sen suurempaa teemaa. Käytin käpyjä, lehtikuusen oksia, karkkitankoja ja soodataikinasta tehtyjä tähtiä pakettejen koristeena. Kokeilin soodataikinaa, kun siitä oli monessa blogissa tehty kauniita koristeita. Sanottakoon, että ei ollut mun juttu. Joten vääränvinkurat tähdet pääsivät nyt paketteihin koristeeksi joulukuusen sijaan.
Tykkään tehdä kauniita paketteja mutta arvostan tämän urakan jälkeen kyllä taas unta. Mutta nyt ne on tehty ja joulu on jo todella lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti