tiistai 13. joulukuuta 2016

13. joulukuuta

Etupihamme on käynyt suuren muutoksen ja enää ei ahdista niin paljoa tulla ovesta ulos mutta täytyy kyllä sanoa, että hitsit kun nuo tuijat ovat vielä niin pieniä. Olisi ihana pukea etupiha jouluvaloihin mutta sopivan kokoisia tuijia ei vielä löydy muita kuin nuo ensimmäisenä kesänä istutetut timanttituijat. Joten senpä vuoksi valoja ei meidän pihalta tänä vuonna löydy kuin yhdestä tuijasta. Odotan jo sitä aikaa, kun nuo pienet tuijat kasvavat ja pääsen pukemaan etupihallekin kunnon joulutunnelman. Noh, siihen taitaa mennä vielä useampi vuosi.



Prismasta löytyi kuitenkin alennuksesta  jo vajaalla kympillä pihalle uusi lyhty, joka tuo sinne kivasti tunnelmaa. Sisällä on led kynttilä ja se toimii tässä vallan mainiosti. Käänsin tuon tori.fi sivuilta ostetun tynnyrin talven ajaksi toisin päin ja lyhty sopii siihen oikein hyvin. Koristeena tynnyrin päällä yllätys, yllätys lehtikuusen käpyisiä oksia.




Ovessa on neulekranssi, josta laitoinkin jo muutama päivä sitten kuvia ja oven pielessä roikkuu pieni kynttilälyhty. Lyhdyssä pieni led tuikku, joka tuntuu näin pakkasella aina toimivan vähän heikonlaisesti.



Paras somistus olisi edelleen se kaipaamani lumi. Mutta koska sitä ei täällä hetkellä ole tarjolla, täytyy mennä ilman. Tuodaan siis lyhdyillä ja jouluvaloilla valoa pimeyteen ja Lucian päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti