perjantai 9. joulukuuta 2016

9. joulukuuta

Pari harmaata päivää eivät ole olleet kovin otollisia valokuvaukseen. Mutta tänään sitten vähän tunnelmallisempia kuvia.

Meidän ruokapöytä ei ole ollut kovin kuvauksellinen viime aikoina ja päätin tehdä asialle jotain. Turhat roinat pois ja tilalle jouluinen asetelma kynttilöineen.




Asetelman pohjaksi otin H&M homesta vuosi sitten tilaamani tarjottimen. Tarjottimelle kolme Iittalan ruskeaa kivi tuikkua, pari isompaa kynttilää ja läjä koristeita. Tämän hetken suosikki koristeeni on lehtikuusen oksat, joita on löytynyt kivasti erään leikkipuiston vierestä. Käyn tarkistamassa ajoittain maahan pudonneet käpyiset oksat ja kerään ne talteen. Oksia on nyt jo vähän joka paikassa ja nyt niitä pääsi myös tähän asetelmaan. Oksien lisäksi kaivoin joulukuusen koristeita laatikosta ja joulupallot ja joulukulkuset pääsivät osaksi tätä kokonaisuutta.



Meille tulee joulukuusi vasta lähellä aattoa, joten asetelma ehtii ilahduttaa meitä vielä tovin ennen kuin koristeet siirtyvät kuusta koristamaan. Lopulta aika pieni sisustuksen piristäjä mutta rauhoittaa koko kotia, kun sain ruokapöydänkin siistiin kuntoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti