perjantai 2. joulukuuta 2016

2. joulukuuta

Tänään tekee tiukkaa postauksen aikataulun kanssa. Ollaan koko päivä oltu pojan kanssa kahdestaan ja koneelle pääsin ensimmäistä kertaa vasta pojan nukahdettua, joka tänään venyi miltei kymmeneen. Mutta josko vielä tänään saisin teille päivän joulutunnelmat.


Ihailen aina sisustuslehdistä ja blogeista ihmisten kauniita ja seesteisiä joulukuvia. Haaveilen aina, että meilläkin on sitten ensi jouluna tosi rauhalliset värit jouluna ja pitäydyn vain vaaleissa luonnonväreissä. Mutta kun joulu lähenee, niin jossain vaiheessa se punainen väri jotenkin meille aina löytää. Ei kai sitä auta kuin myöntää, että joulun värini ainakin toistaiseksi on punainen ja niin tänäkin vuonna.
Ensimmäisen adventin kunniaksi kaivoin esille jouluiset tekstiilit ja ripottelin niitä ympäri asuntoa. Suurin osahan niistä toki oli punaisia. Myös olohuone sai lämpöisen punaisen sävyn ja heti tuntuu niin paljon jouluisemmalta. Eli toisin kun viime talvena ajattelin, punainen kuuluu meillä tänäkin vuonna jouluun. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa niitä seesteisempiä kuvia.. tai sitten ei.Punainen väri, pellava ja lampaantalja, siinä on sellainen yhdistelmä, jota en voi tällä hetkellä vastustaa. Niin kotoisa ja juuri tähän vuodenaikaan sopiva. Tällaisella ilmeellä siis olohuoneen kanssa tähän jouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti