torstai 15. joulukuuta 2016

15. joulukuuta

Jouluna minulle on tärkeää, että lähetän kaikille meidän perheen läheisille ja tärkeille ihmisille itse tehdyt kortit. Koen, että se on ehdottoman tärkeää, että teen kortit itse, jotta ne ilahduttaisivat mahdollisimman paljon. Kortteja tulee lähetettyä joka vuosi noin 40kpl ja siksi kortin mallit eivät koskaan ole kovin monimutkaiset. Jokainen vuosi vannon, että tänä vuonna teen kortit ajoissa panikoimatta ja jokainen vuosi kaikesta huolimatta teen ne kuitenkin viimeisenä iltana. Tämä vuosi ei ollut poikkeus.



Ostin korttitarvikkeet ajoissa lokakuussa ja prototyyppiä testailin heti korttitarvikkeiden oston jälkeen. Malli muuttui kokeillessa hieman mutta pysyi kuitenkin hyvin simppelinä. Kokeilun jälkeen tarvikkeet jäivät odottamaan ja sitten tuli taas matkalla kaikenlaista.. ja taas kerran kolme viimeistä iltaa meni kortteja pakerrellessa.




Kortit lähtivät eilen postiin ja toivottavasti ilahduttavat saajiansa mahdollisimman paljon. Olisikohan sitä ensi vuonna näiden kanssa yhtään viisaampi vai onko sama rumba jälleen taas edessä, se nähdään sitten vuoden päästä. Tämä vuosi on nyt onneksi kunnialla hoidettuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti