maanantai 5. joulukuuta 2016

5. joulukuuta

Tilasin apelta terassillemme pienet talohyllyt. Sain talohyllyt marraskuun lopussa ja ne pääsivät varaston oven viereen. Hyllyt saavat jossain vaiheessa (todennäköisesti ensi keväänä) maalin pinnalleen mutta nyt alkuun saavat olla ihan ilman käsittelyä. Jatkossa hyllyt pysyvät kuitenkin varmasti paremmassa kunnossa, kunhan saavat pintaanasa vielä käsittelyn, joka suojaa rakennetta kosteudelta.




Hyllyillä on led kynttilät ihan turvallisuuden vuoksi ja ne ajavat asiansa vallan mainiosti. Jotta tunnelma olisi vähän talvisempi/jouluisempi koristelin hyllyjä vielä kuusen oksilla ja lehtikuusen käpyisillä oksilla, joita keräsin parin leikkipuiston reunalta.




Alunperin olen saanut idean Istagarmista, jossa näin aidan, joka oli koristeltu vastaavilla talohyllyillä. Aidassa hyllyjä oli runsaasti mutta itse ajattelin, että pari ainakin aluksi riittäisi meille. Itsekin ajattelin, että laitan hyllyt aitaamme mutta tulin toisiin aatoksiin saatuani hyllyt. Varaston ovessa talohyllyt ovat hieman paremmassa suojassa säältä ja kaiken kaikkiaan seinä oli oikeastaan tehty juuri näille hyllyille. Tykkään. Jälleen kerran ei voi muuta sanoa, kuin onneksi omistan niin taitavan apen, jolle suuri kiitos näistä hyllyistä. Saatiin taas hieman kodikkaampi terassi pienellä ja edullisella muutoksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti