sunnuntai 18. joulukuuta 2016

18. joulukuuta

Paketointi on jo aloiteltu ja yritän viimeistään huomenna saada paketit valmiiksi, joten nyt on hyvä aika aloitella joulusiivousten tekoa. Olen pitkin syksyä kaivellut kirpputorille kaikkea turhaa tavaraa, ja samalla siivoskellut kaappeja, joten nyt jätän kaappien siivouksen vähemmälle mutta normaalia perusteellisempi siivous on kuitenkin tiedossa.


Eilen aloitin urakan pesemällä suihkun ja saunan katosta lattiaan. Saunassa lauteiden pesu toi sinne ihanan puhtaan tuoksun tullessaan. Halusinkin tuoda puhtaaseen saunaan vähän joulutunnelmaa. Koska kyseessä on sauna, eihän sinne mitään kovin ihmeellistä voi tehdä mutta muutama kynttilä saa siellä nyt joulusaunojen aikaan tuoda tunnelmaa. Kaksi Iittalan vihreää kivituikkua ja pari viime vuonna askartelemaani lasipurnukkaa ja tunnelma on taattu.
Tekstiilit vielä vaihtoon aattona. Saimme viime vuonna joululahjaksi ihanat Lapuan kankurin pellavapyyhkeet ja suunnittelin, että kaivaisin ne aattoksi meille pyyhkeiksi. Pellavapyyhe on ollut ihana tuttavuus ja sopii hyvin kylpypyyhkeeksi. Materiaali on tosi kevyt mutta sidos saa sen näyttämään kuitenkin ihanan kuohkealta. Ja värit ovat meille ihan täydelliset. Lahjan antaja on vielä fiksusti ostanut kaksi toisiinsa sointuvaa mutta kuitenkin eriväristä pyyhettä, jotta omansa löytää helposti.Meidän joulusauna on siis lämmitystä vaille valmis. Tosin ollaan sen verran kovia saunojia, että taidetaan käydä kyllä vielä ennen aattoa vähintään kerran jos ei toisenkin saunassa. Mutta päästäänpä nauttimaan tunnelmallisesta saunasta vähän pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti