keskiviikko 14. joulukuuta 2016

14. joulukuuta

Joka vuosi aloitan omasta mielestäni todella ajoissa jouluun valmistumisen ja siitä huolimatta onnistun aina saamaan itselleni jossain vaiheessa jonkin asteen joulupaniikin. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus ja johan tässä on ehditty panikoida, vaikka kaikki on kohtuullisen hyvin hallinnassa. Koska joulu on kuitenkin myös rauhoittumisen aikaa, lupasin pitää huolta myös omasta ajasta, jolloin kaikki turha stressaaminen saa unohtua.



Tänään on hyvä hetki rauhoittua hetkeksi pojan päiväunien aikaan ja lukea ostamaani sisustuslehteä rauhassa kaakaokupposen äärellä ja ihan vaan olla ja nautiskella. Kiireen ja paniikin saan aikaiseksi tuossa tuokiossa kyllä mutta oman ajan ottaminen ja kaiken unohtaminen on toisinaan aika vaikeaa. Nyt siihen on hyvä hetki. Pojan päiväunien jälkeen ehtii taas sitten niitä kiireitä.


Muistakaa tekin ottaa hetki itselle kaiken kiireen keskellä. Tulee se joulu kuulemma vähemmälläkn.. Voi olla, että kohta taas painetaan pää punaisena mutta näiden herkkujen voimalla sitten taas jaksaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti