lauantai 3. joulukuuta 2016

3. joulukuuta

Löysin syksyllä Punaisen Ristin Kontti kierrätyskeskusksesta vanhan auton. Tai se myytiin vanhana autona mutta olin jo ostaessa melko varma, että kyseessä oli uusvanha auto. Ostin auton joulu mielessä mutta se pääsi aluksi pojan leikkeihin.


Leikeissä auto kuitenkin meni palasiksi (taisi olla astetta rajumpi leikki). Jos kyseessä olisi ollut vanha auto, olisi se leikin kyllä kestänyt. Rikkoutumisen myötä tulipahan todistettua, että kyseessä oli muovilelu, eikä tosiaan mikään antiikkilelu. Liimalla auto kasaan ja alkuperäinen suunnitelma käyttöön eli jatkossa auto on vain joulukoriste.
Olen jo useamman vuoden ajan katsellut Pinterestissä kuvia, jossa hienojen leluautojen päälle on laitettu leikkikuusi. Omaa kuusta en löytänyt mutta tein autosta nyt oman jouluisen version ja se pääsi olohuoneeseen koristamaan joulun ajaksi. Myös pojan Motonetistä kesällä ostettu Volkkari bussi olisi voinut kelvata koristeeksi mutta se on pojalle tärkeä lelu, joten se saa pysyä ainakin tänä jouluna leikeissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti