lauantai 24. joulukuuta 2016

24. joulukuuta

Hyvää Joulua teille kaikille!
Joulukuun alussa en uskonut saavani teille 24 juttua kirjoitettua mutta uskomatonta kyllä nyt se on tehty. Tämä oli melkoinen haaste itselleni. Kuvien otto on ollut todella haastavaa pimeässä joulukuussa, varsinkin kun nyt ei ole ollut aikaa odotella valoisia päiviä. Laatu ei siis ole ollut mikään paras mahdollinen. Toivottavasti olette kuitenkin viihtyneet joulutunnelmoinnissa mukana ja saaneet siitä edes ripauksen tunnelmaa omaan jouluunne.



Tässä teille vielä kuvia meidän joulupöydästä. Pöydän idea lähti niistä ihastelemistani lehtikuusen käpyisistä oksista. Hento pitsi liinaksi ja rouheta oksat päälle, kynttilöitä ja vihreää: Kaikkea sitä mistä pidän joulussa. Pari joulupalloa olisi saattanut sopia vielä mukaan, mutta koska kaikki ovat nyt kuusessa, jäi pöytä ilman palloja.


Pöytä on katettuna lemppari astioillani eli kastehelmen lautasilla, joita olen saanut useampana jouluna lahjaksi. Tänään lautasille saa kerätä ihania jouluherkkuja niin paljon kuin napa vain vetää. Jouluruoan jälkeen sitten pukkia odottelemaan.



Näihin joulutunnelmiin päättyy kalenterin viimeinen luukku. Nyt pidän vähän lomaa blogista ja rauhoitun perheeni kanssa viettämään joulua. Instagramiin saatan kuvia laittaa joulun aikana ja välipäivinä, käykää sieltä kurkkimassa meidän joulun tunnelmia. Palataan blogissa seuraavaksi sitten uuden vuoden tunnelmissa. Rauhallista joulua vielä teillekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti