lauantai 17. joulukuuta 2016

17. joulukuuta

Meille ei ole vielä kuusta hankittu mutta koristeet alkavat olla valmiiksi päivitetty tähän jouluun. Pari vuotta vanhat joulupallot ja kulkuset pääsevät toki kuuseen mutta olen hankkinut ja tehnyt myös uusia koristeita.


Ulkokranssiin tehdyt lumihiutaleet olivat sen verran kivoja väkerrellä, että niitä olen väkerrellyt iltaisin nyt lisää ja hiutaleet pääsevät myös kuusen koristeeksi. Huovutin valmiita lumihiutaleita vielä kuivausrummussa jonkin verran. Huovutuksen seuraksena malli ei näy enää yhtä kivasti mutta rakenne paranee kun hiutaleista tulee vähän jämäkämpiä. Mallin lumihiutaleisiin löysin siis Pinterestistä ja se on todella helppo. Jos haluatte joulun pyhiksi virkkausprojektia, löytyy ohje täältä. Tein lumihiutaleet itse alpakkalangasta mutta luulen, että puuvillalangasta niistä voisi saada tukevammat. Halusin kuitenkin meidän joulukuuseen kimaltelevien pallojen ja kulkusten vastapainoksi pehmeää ja mattaista alpakkaa.


Lumihiutaleiden lisäksi tilasin jo marraskuun alussa netistä lahjoja ja samaan tilaukseen liitin sinkkitähtiä. Sinkkitähdet tuovat mielestäni kivaa vanhaa tunnelmaa, jota kaipaan aina joulussa. Nyt niitä onkin melkoinen kasa. Isommat paperiset tähdet olivat täysin heräteostos Granitista, kun etsin tällä viikolla vielä viimeistä lahjaa. Niitä ei ole montaa mutta en voinut vastustaa niitä. Jätin ne ensin ostamatta mutta palatessani liikkeeseen ne vain kummasti löytyivät ostoskoristani. Onneksi sain niistä sentään -25% alennuksen.



Nyt ollaan siis enää vain kuusta vaille. Sormet kyllä jo vähän syyhyävät ja odotan jo että saadaan kuusi tupaan. Lopullinen joulutunnelma tulee omaan mieleen aina joulukuusen mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti